Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Syrové koňské maso či mořský ježek. Japonci jedí zvláštní jídla, ale jsou mistři food stylingu

Co všechno se dá ochutnat v japonské restauraci? Jak je to zde s náboženstvím? V čem se Japonci liší od Čechů a v čem jsou si naopak podobní? O téhle zemi perfektní disciplíny a pracovitosti více v rozhovoru s Radkem Dymešem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

7. 2. 2017 20:49

Nejzajimavejsi je redaktor, ktery s neomalenou drzosti svym hostum tyka. Takoveto drze kreatury jsou ovsem na diskusich take. Za Rakouska se pry tvrdilo, ze Cech je bud slouha nebo hulvat. Asi predstihli dobu, spise se to hodi dnes, alespon ten hulvat ano.

0 0
možnosti