Diskuze
Lyžování s hvězdičkami od Michelina. To je Alta Badia
V přeskáčích zasednete na kopci na sluncem zalité terase k dřevěnému stolu. Během patnácti minut před vámi přistane jídlo z dílny kuchaře ověnčeného michelinskými hvězdami. K tomu sklenku dobrého jihotyrolského vína a za hodinu už zase vyrážíte na 130 kilometrů sjezdovek. Takhle se dá lyžovat v jihotyrolském středisku Alta Badia.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZK
Z. Kulhánková
7. 3. 2012 18:11
Přezkáče se jmenují podle zapínání
Koukám, že autor ve škole přeskákal několik tříd.
0
0
možnosti
AM
A. Machacek
29. 2. 2012 1:21
Opravdovy Iddiot
Bez rozdilu financnich moznosti utratit za snidani E28 muse je opravdovy Iddiot.
0
0
možnosti