Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Němci nemají rádi improvizaci a černý humor, říká Čech

Antonín Šulc se do Německa přestěhoval kvůli studiu. „Německá kuchyně se od té české zásadně neliší. Nedávno jsem vedl diskuzi se svým kamarádem na téma tlačenka, kterou tu sice také mají, ale není to ono. Pochopitelně největší rozdíl cítím v pivu. Německé pivovary dělají piva mnohem aromatičtější a chuťově pestřejší, zatímco ta česká jsou taková krémovější a méně alkoholická,“ říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

15. 3. 2016 15:34

Jenom tak na okraj, na jihu Amerického kontinentu, neznají Zemana a Klause??

0 0
možnosti

A. Sulc

15. 3. 2016 17:28

Pana Klause bohuzel mnoho lidi zna diky protokolarnimu peru.

Co me vceku prekvapilo bylo, ze mnoho lidi znalo nasi cesko/slovensko/polskou trabanti expedici.

0 0
možnosti

P. Baggerfuhrer

15. 3. 2016 10:36

Moje zkusenosti byly podobne. V praci nemecky poradek, fungujici system, kde neni misto pro improvizaci. Improvizace je tam vnimana jako neprofesionalni. Profesional vi co, kdy a proc, nepotrebuje improvizovat.

0 0
možnosti

A. Sulc

15. 3. 2016 14:36

Jsem rad, ze nejsem sam, kdo to tak citil. Improvizuji stale, ale mnohem mene. A mate pravdu, je to neprofesionalni

0 0
možnosti

15. 3. 2016 8:18

Hrubky, hrubky, hrubky!

Dětmi nedisponuji. Pokud bych nějaké měl, byl bych rád, kdyby česky uměl_i_. Nevím totiž, jestli by se dal_i_ přeložit knížky Petra Šabacha do jiného jazyka, aniž by se ztratila autenticita projevu!

0 0
možnosti

15. 3. 2016 11:48

Jaky hrubky, to je preci znama ceska ymprovyzace :)

0 0
možnosti

15. 3. 2016 8:14

tak krémovější pivo? ty bláho :-)))

0 0
možnosti

A. Sulc

15. 3. 2016 14:40

Ja to myslel ve vztahu k Pilsner Urquell, ktere rozhodne neni tak aromaticke jako prave PU, ktere mi prijde pomerne hutne.

0 0
možnosti