Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Ve Spojených státech neseženete tvaroh, říká Češka

Zuzana Light se do Spojených států amerických přestěhovala před několika lety. Proslavila se svými anglicky mluvenými videi, kde předcvičuje posilovací sestavy pro ženy, které si podle nich chtějí zlepšit postavu. „Přítel má rád plněné papriky, knedlo vepřo zelo, kuře na smetaně i svíčkovou, kterou jsem mu jednou – v trochu zdravější verzi – uvařila. To samé já, když si chci dát české jídlo, tak si ho uvařím a nemusím strádat. Tvaroh se ale v USA sehnat nedá,“ říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V. Novak 732

21. 11. 2016 22:44

blbka na cestách

0 0
možnosti

M. Sluka

19. 11. 2016 17:56

Tak ať si sežene bio-mlého, nechá ho zkysnout, povaří a procedí přes kus hadru nebo plenu, a nechá pořádně odkapat. Bude mít tvaroh jedna báseň.

0 0
možnosti

J. Novák 567

20. 11. 2016 4:00

No, do toho bych nešel. Jak slyším "bio", zvedá se mi žaludek. Už jsem slyšel i o biobůčku, ale nikdo mi není schopen vysvětlit, jaký je rozdíl mezi bůčkem a biobůčkem.

0 0
možnosti

J. Novák 567

19. 11. 2016 4:02

Vážení páni redaktoři, mohli byste zveřejnit recept té slepičky na svíčkovou ve zdravějším provedení, které v USA údajně svému příteli vaří? Skutečně by měl zajímalo, jak se dá udělat svíčková na smetaně třeba bez masa, zeleniny či co ona "dáma" považuje za zdravější formu. Díky! Osobně to považuji za stejný blábol, jako kdyby někdo tvrdil, že chodí do mekáče na hambáč se sojovým masem. I když, zas na druhou stranu, kdoví z čeho ty srágory mekáč dělá...

0 0
možnosti

19. 11. 2016 11:58

Zrejme tam nedava smetanu ale jen vodove mleko. Ja davam smetanu naopak tu nejsmetanovatejsi, lepsi rychly infarkt nez pomala rakovina.

0 0
možnosti

17. 11. 2016 16:04

Jediný, co v celý Americe opravdu nemají, jsou kyselý rybičky. I když jdete do německého obchodu a oni se vám zapřísahají, že jsou stejné /lepší než v Evropě, tak prostě nejsou. Oni do nich sypou cukr. V obchůdkách i supermarketu. Nepochopitelné, není nikde.

0 0
možnosti

17. 11. 2016 15:55

Ten jejich "cheese cake" určitě z nějaké tvarohoviny dělají (vaří, pečou, či co, to nevím, nejsem kuchtík, ale tvaroh tam je). Cheese tam je vlastně sýr i tvaroh, vše na ten způsob. A Philadelphia je vlastně taky tvaroh, možná druh "žervé".

0 0
možnosti

H. Balzám

16. 11. 2016 22:48

Tahle paní se rozhodně neproslavila nějakmi videi o cvičení, je to totiž velmi známá pornoherečka. Nic ve zlém, má jí pěknou a nestydí se jí ukázat, tak ať si tím klidně vydělá. Ale proč z nás lihovky dělají hlupáky ?

0 0
možnosti

16. 11. 2016 12:27

To je fakt takový problém tvaroh si udělat? Možná by pak řekla, že se nedá sehnat živé mlíko?

0 0
možnosti

15. 11. 2016 21:31

Ja kupuju "farmer cheese", coz je mekky tvaroh. Takoveto veci zrejme nutno pitome slepici vysvetlit.

0 0
možnosti

15. 11. 2016 21:58

... ale ona chce tvaroh ne mekky tvaroh (jeste by mohla prozradit na co ho potrebuje)

0 0
možnosti

15. 11. 2016 19:35

Cit.: ,,Kdo jí tvaroh, vidí za roh". Známé rčení objevené Janem Vodňanským.

Proto není v Americe tvaroh k sehnání. To by ta ušácká demokracie vypadala, kdyby každý trotl koukal za roh bez vystrčení hlavy, jako se to děje v našich milých vytunelovaných Čechách! Chápete, co tím myslím??? Nebo nechcete chápat? :-)

0 0
možnosti

15. 11. 2016 22:11

Chápeme. Jste obsedantní ťulpas, kterej ze sebe všude a za každou cenu tlačí nevyžádaná moudra o politice.

0 0
možnosti

15. 11. 2016 15:38

Zuzana Light ? Hérečka ?

0 0
možnosti

15. 11. 2016 22:12

Javůůůůrek? Klokan skákavý?

0 0
možnosti